Въздушен транспорт

В ADL сме специализирани в областта на въздушната логистика и предлагаме първокласни услуги за въздушен превоз на товари, за да отговорим на всички ваши нужди за превоз. Нашият експертен опит в обработката на въздушно карго гарантира, че вашият товар ще бъде транспортиран бързо и ефективно, независимо от това къде по света трябва да отиде.

Пратки за въздушен транспорт

Предлагаме редица възможности за превоз на товари по въздух, включително услуги от летище до летище, от врата до врата и от летище до врата. Екипът ни от професионалисти ще работи в тясно сътрудничество с вас, за да определи най-доброто решение за вашите специфични изисквания, независимо дали става въпрос за икономически ефективно решение или за бързо изпълнение на поръчката.

 

ADL Contacts

 

Комуникация и координиране  

Нашите интегрирани транспортни решения включват ежеседмични консолидации до/от големи летища. Също така предлагаме и услуги за проследяване, които ви информират за състоянието на пратката ви на всяка крачка от пътя. С грижата за обратния транспорт за всеки експортен и импортен товар можете да сте сигурни, че пратката ви е в добри ръце.

 

Повече за въздушния транспорт

Когато става въпрос за международен превоз, изборът между морски и въздушен транспорт може да се окаже трудно решение. В ADL разбираме, че видът и обемът на товара, времето за изпълнение и бюджетът са само няколко фактора, които трябва да се вземат предвид. Ето защо сме събрали някои основни предимства на въздушния транспорт, за да ви помогнем да направите най-добрия избор за Вашия бизнес.

 

Цена за транспортиране

Едно от най-големите предимства на въздушния превоз на товари е, че разстоянието на крайната дестинация от България не влияе върху формирането на цената, нито върху трансферните летища. Освен това цената на килограм намалява с увеличаването на теглото на товара, което го прави достъпен вариант за пратки от всякакъв размер.

Ако имате извънгабаритен или нестандартен товар, предлагаме спот цени, за да гарантираме, че получавате най-добрата стойност за пратката си. За обикновени товари предлагаме договорни цени, за да направим превоза още по-рентабилен.

 

Образуване на крайна цена за товара 

Важно е да се отбележи, че при въздушния превоз на товари се формират две понятия за тегло: реално тегло и обемно тегло. По-голямото от двете се взема предвид при таксуването на пратката. Реалното тегло е физическото тегло на пакетираната стока, а обемното тегло е тегло, което се формира от размерите на пратката. То се изчислява по формулата: Дължина ((в см) х Широчина (в см) х Височина (в см)) / 6000. Един кубичен метър съответства на 166,7 килограма по обем.

 

Консултация с ADL

С всички тези предимства и с нашия опит в областта на въздушната логистика ADL е идеалният избор за всички ваши транспортни нужди. Свържете се с нас още днес, за да научите повече за това как можем да ви помогнем с вашите изисквания за международен въздушен превоз на товари и логистика.

Въздушен транспорт от ADL