Схеми за товарене

В ADL разбираме значението на правилното натоварване, когато става въпрос за транспорт на контейнери. Начинът, по който стоките се товарят в контейнерите, може да окаже значително влияние върху ефективността, безопасността и рентабилността. Ето защо за нас е приоритет предлагането на схеми за товарене, които ви позволяват да използвате максимално пространството на контейнера, особено когато работите със стандартни (120 x 100 cm) и европалети (120 x 80 cm).

Товарене на стоката

От изключителна важност е правилното товарене на стоката в контейнера.

Предлагаме ви няколко варианта за пълноценно използване на обемът на контейнера при редене на стандартни (120 х 100 см) и евро (120 х 80) палети.

20 футов контейнер с 9 стандартни палета 

20 футов контейнер с 10 стандартни палета

20 футов контейнер с 11 евро палета

40 футов контейнер с 20 стандарни палета

40 футов контейнер с 21 стандарни палета

40 футов контейнер с 23 евро палета

40 футов контейнер с 24 евро палета

Схеми за товарене на ADL 

Като използвате нашите схеми за товарене, можете да оптимизирате капацитета на различни видове контейнери, като например 20-футови и 40-футови контейнери. Например в 20-футов контейнер могат да се поберат до 10 стандартни палета или 11 евро палета, а в 40-футов контейнер – 20 стандартни палета или 23-24 евро палета. Тези възможности за товарене гарантират, че можете да използвате най-ефективно наличното пространство на контейнера, което позволява да се спестят разходи и да се сведе до минимум рискът от повреда по време на транспортирането.

 

Стабилност и сигурност на товара 

Правилното натоварване не само максимизира пространството, но и повишава цялостната стабилност и сигурност на товара. То спомага за предотвратяване на разместването и потенциалните повреди на стоките по време на транспортирането, като намалява вероятността от прекъсвания или закъснения. Като се придържаме към ефективни практики за товарене, ние гарантираме, че вашите пратки са защитени по време на цялото пътуване.

 

Независимо дали сте избрали контейнер за сухо съхранение, контейнер с плосък стелаж или друг тип контейнер, нашите схеми за товарене са съобразени с вашите специфични изисквания. Приоритет за нас е ефективното и сигурно товарене, за да ви осигурим спокойствие и безпроблемен транспорт на контейнери.