Спомагателни услуги

С нашата широка гама от допълнителни услуги, включително складиране, разтоварване, опаковане, палетизиране, стречоване и чембероване, ние се стремим да ви осигурим безпроблемно и ефективно обслужване на вашите стоки.

Как ADL подсигурява пратката ви?

В ADL разбираме колко е важно да получите стоките си навреме и по сигурен начин. Нашият професионален екип осигурява гладък и точен процес на получаване, като щателно проверява съдържанието на всяка кутия и контролира теглото, за да гарантира целостта на вашата пратка. С нашето внимание към детайлите можете да се доверите, че вашите стоки ще бъдат обработени с най-голямо внимание.

Опаковане на пратки 

За да оптимизираме допълнително логистичните ви операции, предлагаме цялостни услуги по пакетиране. Нашите квалифицирани специалисти се отличават с това, че внимателно оправят стоките ги опаковат, за да осигурят оптимална защита по време на транспортирането. Освен това нашите услуги по палетизиране позволяват ефективно съхранение и обработка на вашите стоки, като използват максимално пространството.

Ефективно проследяване и стикери за идентификация 

Преопаковането е друга услуга, която предоставяме, за да задоволим вашите специфични нужди. Независимо дали се нуждаете от консолидиране на няколко артикула в една опаковка или от разделяне на стоките на отделни единици, нашият екип ще се справи с процеса на преопаковане с прецизност и ефективност. Ние разбираме, че правилното етикетиране е от решаващо значение за ефективното проследяване и идентификация. Ето защо предлагаме услуги по етикетиране, за да осигурим точна и ясна идентификация на вашите пратки.

Безпроблемна логистика

Като част от нашия ангажимент да предлагаме цялостни логистични решения, ние сме специализирани в международните пратки. Независимо дали трябва да транспортирате стоките си през граници или континенти, нашият екип е добре запознат с тънкостите на международната логистика. Благодарение на широката ни мрежа от доверени партньори и познаването на митническите разпоредби можем безпроблемно да се справим със сложността на международните превози, като ви осигурим безпроблемно преживяване.

Ускорена доставка

За ускорена доставка предлагаме услуги за въздушен транспорт, като използваме партньорствата си с големи авиокомпании. Независимо дали имате спешни пратки или се нуждаете от бързината и ефективността на въздушния транспорт, ние можем да пригодим решение, което да отговаря на вашите специфични изисквания.

Грижа и ефективност за вашата доставка

В ADL се гордеем, че предоставяме изключително обслужване на клиентите и имаме лично отношение към всеки един от тях. С нашия голям избор от допълнителни услуги ние се стремим да бъдем вашето универсално решение за всички ваши складови и логистични нужди. Доверете ни се, че ще обработваме вашите стоки с грижа и ефективност, което ще ви позволи да се съсредоточите върху най-важното – развитието на вашия бизнес. 

Графика за транспорт на товари