Международни куриерски услуги

Като доверен партньор на световни куриерски оператори като DHL, Hazgo, TCC и единствен за България агент по доставките на специализираните за специални доставки DHL SAME DAY, MNX Global Logistics, ние ви предоставяме безпроблемен достъп до световни куриерски услуги.

международни куриерски услуги

Ефективни решения

 

От ADL разбираме важността на навременното транспортиране и доставка на важни документи и различни малки пратки. С нашите международни частни куриерски услуги можете да изпращате пратки, писма и документи до всяко кътче на света с лекота и бързина. Партньорствата ни с международни куриерски оператори ни позволяват да ви предоставим надеждни и ефективни решения за доставка.

 

 

Eкспресна доставка и добра отчетност

Това, което отличава международните куриерски услуги, са техните несравними предимства. Когато изберете ADL, можете да очаквате експресна доставка с минимално транзитно време, което гарантира, че вашите пратки ще достигнат бързо до получателите си. С нашите услуги за ръчна доставка можете да сте спокойни, че пратките ви са в сигурни ръце по време на цялото им пътуване. Освен това нашият подход гарантира, че пратките ви са подписани или подпечатани от получателя при доставката, което осигурява потвърждение и гарантира отчетност.

 

 

Гарантирано проследяване на пратката

Една от отличителните характеристики на международните куриерски услуги е възможността да проследявате пратките си. Чрез нашите усъвършенствани системи за проследяване можете безпроблемно да следите състоянието и местоположението на пратката си във всеки един момент. Това ниво на прозрачност и видимост ви дава допълнително спокойствие и контрол върху пратките ви.

 

 

Спокойна и бърза доставка с ADL

Нашите куриерски карго услуги са създадени, за да ви осигурят безпроблемно изживяване. Приоритет за нас са бързината, сигурността и целостта на вашите пратки, като гарантираме, че те ще бъдат доставени в същото състояние, в което са били изпратени. Ангажиментът ни за удовлетвореност на клиентите ни кара да предлагаме ефективни алтернативи на традиционните пощенски услуги. Затова ви съветваме да опитате предимствата на международните куриерски услуги и да се насладите на спокойствието, което идва с бързата и надеждна доставка.

 

За всякакви допълнителни запитвания или въпроси нашият специализиран екип е готов да ви съдейства. Свържете се с нас днес на телефони 02/9789873 или 0885140869, или ни потърсете по имейл на адрес sales@adlbg.com. Като алтернатива можете да ни изпратите запитване чрез нашия уебсайт. 

 

международни партьори за куриерски доставки