Художествени произведения и пренос на реквизит

ADL осъзнава сантименталната и финансовата стойност на музикалните инструменти и разбира важността на тяхното сигурно транспортиране. Независимо дали сте музикант или художник, ние сме тук, за да ви предоставим специализирана помощ при международния транспорт на вашите любими инструменти и произведения на изкуството до всяка част на света.

транспорт на художествени произведения

Документи за износ и опаковане за еталон

Нашите комплексни услуги започват с удобното получаване на пратката от вашето местоположение. Ние обработваме всички необходими документи, включително получаването на необходимото разрешение за износ от Министерството на Културата. Действайки като ваш представител, ние се ориентираме към митническите власти от ваше име. Това, което ни отличава, е нашата отдаденост на индивидуалното опаковане. Ние не работим с готови опаковки, а създаваме опаковки по поръчка, съобразени с уникалните характеристики на вашата пратка. Това гарантира максимална защита на ценните ви вещи.

 

Безопасността и ефективността 

Безопасността и ефективността са нашите основни приоритети, когато става въпрос за транспорт. Внимателно избираме най-безопасните и най-бързите налични варианти за транспорт, за да гарантираме, че вашите вещи ще достигнат до местоназначението си сигурно и навреме. Освен това можем да осигурим митническо оформяне в страната на пристигане, като по този начин рационализираме процеса и свеждаме до минимум евентуалните забавяния. За допълнително спокойствие можем да организираме и застраховка на пратката, за да предпазим ценностите ви по време на пътуването.

 

Как ADL ви помага?

Опитът на ADL се простира и върху пренасянето на реквизит за културни и спортни събития.  Ние разбираме, че тези трансфери са чувствителни към времето и че спазването на строги графици е от първостепенно значение. Транспортирането на обемисто, крехко и понякога извънгабаритно оборудване до отдалечени дестинации може да представлява значително предизвикателство. Въпреки това, с нашите професионални и надеждни услуги, ние се утвърдихме като надежден партньор за трансфер на реквизит за събития, концерти и изложби.

 

Независимо дали става въпрос за произведения на изкуството за гостуващи изложби, музикални инструменти за оркестри и циркови трупи или декори за постановки и ансамбли, ние се справяме с всеки трансфер с най-голяма грижа и внимание към детайлите. Нашата цел е да осигурим цялостното изпълнение на вашия трансфер – от подготовката и специалното опаковане на вашите предмети до безопасното им натоварване и транспортиране. Предлагаме и услуги за обратен транспорт на произведения на изкуството, като осигуряваме безпроблемен процес от началото до края.