Морски транспорт

В ADL предлагаме безопасни, рентабилни и висококачествени транспортни решения. Независимо дали се нуждаете от контейнерен транспорт от/до дестинации за внос/износ през пристанищата Варна, Бургас или Солун, или от транспорт между трети страни, ние сме готови да ви помогнем. Нашата фирма, специализирана в морски транспорт, е готова да осигури качествени услуги за превоз на Вашите товари и контейнери. 

Морски транспорт от АДЕЕЛ

Превоз на стоки с ADL

Наша основна цел е да поставяме на първо място безопасността и надеждността на вашите пратки. В ADL работим с най-големите контейнерни линии в бранша, като гарантираме, че вашите товари се обработват от доверени и реномирани превозвачи. Нашата широка мрежа ни позволява да предлагаме както пълни контейнерни превози, така и групажни превози, което ви дава многобройни възможности за вашите транспортни нужди. 

 

Групажни пратки и морски транспорт

Що се отнася до групажните пратки, ние сме специализирани в осигуряването на морски транспорт до големи пристанища в Китай, както и до дестинации в Северна и Южна Америка, Африка и Далечния изток. Нашият експертен опит в морския транспорт гарантира, че стоките Ви се обработват с голямо внимание и се доставят до местоназначението им. 

 

Превоз на различни видове стоки 

Когато става въпрос за морски транспорт в България и трети страни, могат да се транспортират ефективно широк спектър от стоки и товари. Ето някои често срещани примери: 

 

  • Ние предлагаме надежден морски транспорт за доставка на хранителни продукти, като гарантираме сигурна и навременанна доставка на бързо развалящи се стоки. 
  • Нашите услуги за морски транспорт обхващат и превоза на добитък и други животни, като осигуряват удобно и сигурно пътуване за тях. 
  • ADL се занимава с морски транспорт на втечнен природен газ, сгъстен природен газ и други горива на основата на газ, като задоволява нуждите на енергийния сектор. 
  • Ние улесняваме безпроблемната доставка на автомобили и други превозни средства с морски транспорт.
  • Сухите и течните насипни товари, както и химическите, опасните и токсичните продукти се транспортират сигурно и с най-голямо внимание. 
 

Срокове за доставка

Продължителността на морския транспорт може да варира в зависимост от крайната дестинация и метеорологичните условия, като обикновено варира от един месец до 60-65 дни.

 

 

Гъвкави и инициативни партньори

В ADL разбираме, че изборът на правилния доставчик на морски транспорт е от решаващо значение за успеха на вашия бизнес. Нашият екип от професионалисти е готов да ви съдейства по всяко време, предоставяйки индивидуални решения, съобразени с вашите изисквания. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефони 02/9789873, 0885140869 или sales@adlbg.com. 

Контакти на ADL