Доставки от Амазон

Преминаването през сложността на международните доставки и митническите изисквания може да бъде трудна задача, но не е нужно да се справяте сами. ADL е тук, за да ви помогне в целия процес на обработка на вашите доставки от Amazon. Като доверен партньор ние предлагаме услуги за митническо представителство, за да осигурим по-бързо и по-лесно оформяне на пратките от трети държави. Нашият екип ще ви напътства при попълването на необходимите документи и ще улесни плавното преминаване на пратките ви от Amazon от митницата до прага ви. С ADL можете да се възползвате напълно от огромните възможности, предлагани от Amazon, като същевременно се наслаждавате на спокойствие.

Като една от най-големите онлайн платформи в света, Amazon промени начина, по който пазаруваме, предлагайки огромен набор от продукти на една ръка разстояние. От книги, електроника и модни аксесоари до кухненски съдове и стоки за дома, Amazon се превърна в глобален феномен, който задоволява нуждите и желанията на милиони потребители по света. 

 

Историята на Амазон

Доставките на стоки от Amazon започва преди по-малко от 30 години, когато Джеф Безос представя уебсайта през 1997 г., като първоначално се фокусира върху продажбата на книги, музика и видеоклипове. Оттогава дейността на Amazon се разширява бързо, като само за една година достига до международни пазари като Великобритания и Германия. Изграждането на доверие у клиентите е ключов фактор за успеха на Amazon, тъй като компанията предлага богат избор от търсени стоки и осигурява безпроблемно пазаруване от всяка точка на света. За популярността на Amazon допринесе и съблазънта на бързите и надеждни доставки, особено за членовете на Amazon Prime в САЩ, които могат да получат поръчките си само в рамките на два работни дни.

 

Амазон днес 

Днес Amazon е най-големият онлайн търговец на дребно, който обслужва клиенти в над 100 държави. Складовете на компанията обработват изумителните 18,5 доставки на Amazon в секунда, което прави общо около 1,6 милиона пратки за един ден. Тези цифри дори не отчитат множеството независими търговци, работещи чрез платформата Amazon Marketplace, което допълнително засилва мащаба на глобалния обхват на Amazon.

 

Поръчки по целия свят

За да изпълни обещанието си за бързи доставки, Amazon е създал множество центрове за изпълнение на поръчки по целия свят. Само в Съединените Щати има 13 центъра за изпълнение, които са стратегически разположени, за да изпълняват ангажимента за двудневна доставка за членовете на Amazon Prime. В Европа Amazon управлява уебсайтове в различни страни, включително Обединеното кралство, Франция, Германия, Ирландия, Италия и Испания. Като изберат съответния европейски сайт, клиентите могат да намерят продукти, отговарящи на условията за доставка от Amazon до България. Въпреки че поръчката от американския уебсайт на Amazon също е възможност, тя може да е свързана с допълнителни усложнения, като например процедури по митническо оформяне и потенциални такси като ДДС и мита.

 

Амазон в България 

Доставките от Amazon до България са лесно достъпни, независимо дали се изпълняват от самия Amazon или от независими търговци, използващи платформата. Важно е да се отбележи, че докато пратките на Amazon, управлявани от компанията, обикновено могат да бъдат изпратени до България без проблеми, доставките от независими търговци може не винаги да включват България като опция. Ето защо е препоръчително да проверите конкретната оферта за наличност и разходи за доставка. Когато поръчвате в рамките на Европа, изпращането на доставки от Amazon до България е лесно. За продукти от други клонове на сайта обаче, като САЩ, Австралия, Канада, Китай, Индия, Япония или Мексико, наличността и възможностите за доставка до Европа или България могат да варират.

Две жени правят онлайн поръчка от компютър