Транспорт на вино

С дългогодишен опит в областта ADL е вашият партньор за организиране на международен износ на вино. Разбираме сложния процес – от опаковането и съхранението до оформянето на документите и крайната доставка. Нашите всеобхватни услуги обхващат всеки аспект, за да се гарантира гладко и ефективно транспортиране.

 

транспорт на вино от ADL

Правилно съхранение

Складирането е изключително важен елемент и ние предлагаме както безплатни, така и акцизни складове за съхранение на вино. Освен това предоставяме възможност за съхранение на виното при контролиран температурен режим, което осигурява оптимални условия за запазване на качеството му.

 

Подготовка на документация 

Обработката на документите се извършва от нашите опитни митнически специалисти, които са добре запознати с оформянето на всички видове акцизни, митнически и придружаващи документи. Независимо дали става въпрос за митнически услуги при внос или износ, ние се ориентираме в необходимите документи с прецизност и ефективност.

 

Опаковане с внимание

Опаковането на бутилка вино играя важна роля при транспортирането му и ние осъзнаваме нейното значение. Предлагаме специализирани решения за опаковане, съобразени с всички видове пратки – от единични кутии за проби до палетизиране на големи количества вино. Нашата цел е да гарантираме, че вашето вино е добре защитено по време на пътуването си.

 

Сигурни сътрудничества 

ADL има широко участие в доставката на вина за международни изложения. Ние сме установили партньорства и връзки с организаторите на големи винени събития, като изложенията в Бордо, Лондон, Барселона и Дюселдорф. Благодарение на сътрудничеството ни с лицензирани вносители на вино в Китай, Сингапур, Малайзия, Индонезия и Виетнам можем да улесним достъпа до предизвикателните пазари в Далечния изток, като дадем възможност на вашето вино да достигне до нови хоризонти.

 

Когато става въпрос за международен транспорт, ние предлагаме гъвкави решения, съобразени с вашите нужди. Независимо дали се нуждаете от куриерска услуга за единични проби, или от морски превоз на цели контейнери, ние осигуряваме най-добрия възможен резултат, като гарантираме безопасното и навременно пристигане на вашето вино. Организираме ежеседмични групови превози от Испания, Франция и Италия, като същевременно притежаваме богат опит във вноса на вино от Австралия, Нова Зеландия и Чили.

 

Вашият идеален партньор

Ангажиментът на ADL за високи постижения и вниманието към детайлите ни правят идеалния партньор за вашите нужди от международен транспорт на вино. Благодарение на нашите всеобхватни услуги и експертен опит в бранша можете да ни се доверите, че ще се справим с всеки аспект на процеса ефективно и професионално, като гарантираме безпроблемната доставка на вашето вино до местоназначението му.