Пратки извън Европа и международни пратки

Въпреки че живеем в динамично време, от ADL вярваме, че може да разкриете своята любов към семейството и приятелите си дори от големи разстояния. Международните карго пратки могат да бъдат голямо предизвикателство, но ние сме тук, за да гарантираме безопасно и безпроблемно доставяне. 

 

 

Mеждународни пратки 5

Mеждународни пратки 5 от АДЕЕЛ

Професионален екип

Нашият екип от професионалисти е готов да организира транспортирането на вашите международни пратки още на следващия полет до посочената от вас дестинация. Заедно с вашия ценен пакет, специален куриер ще се погрижи за сигурност, качество и прецизно изпълнение. И за да гарантираме вашето удовлетворение, ние ще ви предоставим документ, съдържащ оригиналния подпис, датата и часа на доставка.

 

Документация за международни пратки

При изпращане на международни пратки от ADL ще се погрижим за всички необходими документи, които трябва да придружават вашата пратка. Някои от тях включват: 

 

  • проформа фактура
  • търговска фактура
  • опаковъчен лист
  • разрешителни за износ
  • сертификати и др.

Гъвкави доставки 

Нашата гъвкавост ни позволява да предлагаме доставка извън работно време, включително събота и неделя. С нашата многобройна партньорска мрежа ние сме подготвени да отговорим на всички ваши изисквания и да осигурим безпроблемна доставка. 

 

Надежден и сигурен партньор

Когато става въпрос за международни пратки, доверете се на ADL като ваш надежден партньор. Ние разбираме значението на навременното пристигане без щети и нашият опит гарантира точно това. За повече информация ви съветваме да разгледате нашия уебсайт, където ще намерите подробна информация за нашите куриерски услуги. Нашата форма за контакт е лесно достъпна за всякакви запитвания, които може да имате. Не се колебайте да позвъните на нашите опитни експерти, които винаги са готови да ви помогнат при навигирането на вашите международни изисквания за пратки.

 

Изберете ADL и ни позволете да надминем вашите очаквания, като зарадвате вашето семейство и приятели, независимо от тяхното местоположение. Защото, когато става дума за ефективни, сигурни и навременни международни пратки, ние сме вашият доверен избор.