Новини

Вече 7 години АДЕЕЛ изпълнява поръчки, свързани с доставка на машини за приготвяне на гофрети, понички и палачинки, а по-късно и на машини за сладолед и скрежина. Машините са за оборудване на големите хотелски вериги не само на нашето Черноморие, но упорито превземат чуждите територии на Европейските морски курорти. Няма да прозвучи нескромно, ако кажем, че българската фирма-вносител е „зарибила“ вече и почти целия пазар на острови като Тенерифе и Малта.

Находчивостта на компанията не спира до тук и тя започва производството на заготовки във вид на сухи смески за захранване на своите машини. Прави го в собствена производствена база. С това добавя стойност и затваря цикъла за продажба на едро. Целия процес се обслужва логистично от професионалистите на АДЕЕЛ.

Машините се доставят от Китай по море. Придобиват българска собственост след митническата процедура,  а след това се дистрибутират до крайните си потребители в Испания, Малта и др. със сухопътен транспорт.

Поради наличието на фреон, частично опасен товар, според транспортните регулации, машините не могат да се групират с други товари и се трaнспортират само в цели контейнери FCL. Активният сезон за тези доставки е зима с цел готовност и достигане на време до крайните потребители в морските курорти.