Като част от глобалните мрежи за независими оператори на куриерски услуги, като VIVA XPRESS LOGISTICS(UK) Ltd, GDX(Global Delivery Express), EXPRESSAIR, ROYAL ASIA INT, и единствен за България агент по доставките на специализираните за специални доставки DHL SAME DAY, MNX Global Logistics,  ние работим с множество чуждестранни, независими партньори, които ни помагат да ви предложим международни куриерски услуги до всяка точка на земята.

 

Ако все още имате въпроси, на които не сме отговорили, свържете се с нас на 02/9789873, 0885140869, както и на sales@adlbg.com.

С толкова много развитие и нововъведения във всеки един аспект от живота ни, сега ние имаме възможността да пътуваме по-бързо, да комуникираме в рамките на секунди и да се възползваме от експресни международни куриерски услуги.

Международни куриерски услуги 5Международни куриерски услуги – Куриерски услуги за цял святИменно с тях можем бързо и лесно да изпратим малки пратки, писма и документи до всеки край на света.Международните куриерски услуги са използвани от почти всеки по света, като все повече хора предпочитат да изпратят документи или важни пратки по куриер, от колкото по пощата. Това е така, защото международните куриерски услуги са много по-бързи и надеждни.Целият процес по изпращането и използването на международни куриерски услуги е изключително удобен и лесен. Те са ефективна алтернатива на пощенските услуги, като предлагат много повече предимства и сигурност за вашите пратки.

Зараждане на международните куриерски услуги

Международните куриерски услуги са сравнително нов метод за експресно изпращане на документи и малки пакети.

Международни куриерски услуги - зараждане

Зараждане на Международните куриерски услуги от АДЕЕЛ

В началото, международните куриерски услуги са създадени и се развиват като алтернатива, която да даде възможността на потребителите да изберат нещо различно от традиционните пощенски услуги. Още в началото, международните куриерски услуги са приемани като много по-сигурни и ефективни, в сравнение с бавните доставки на пощите.

Популярността и търсенето на международни куриерски услуги се увеличи драстично с разпространението на онлайн продажбите. След като потребителите имат възможността да закупуват по-големи количества и да заявят доставка до дома си, се увеличи и нуждата от международни куриерски услуги – по-бързи, удобни и сигурни от пощенските услуги.

Предимства на международните куриерски услуги

Международните куриерски услуги са известни с тяхната експресна доставка(транзитно време), сигурност(предават се от ръка на ръка) и качество(задължително се подписват или подпечатват от получателя като потвърждение за доставката).

С тях можете да си гарантирате, че пратката ви ще бъде изпратена по най-бързия начин и ще бъде доставена в състоянието, в което сте я изпратили, можете да я проследите през интернет системите и ще получите обратна връзка за доставката. Това са основните предимства на международните куриерски услуги(т.н. неуниверсални услуги) пред стандартните пощенски услуги(универсални услуги). Докато изпращането на пратка по пощата може да отнеме седмици и дори месеци, за по отдалечени дестинации, на международните куриерски услуги ще отнеме няколко дни.

Международни куриерски услуги с тракинг система

Освен това, още от самото си начало международните куриерски услуги ви дават възможност, която до скоро обикновените пощи изобщо не предлагаха, и това е тракинг системата.

Чрез нея можете да проследявате статуса на вашата пратка, както и къде се намира в конкретен момент. Това именно дава на международните куриерски услуги  добавена стойност.

Една от основните разлики между обикновените пощенски пратки и международните куриерски услуги е добавената стойност. Само при международните куриерски услуги изпращача на съответната пратка получава обратна връзка след изпълнението на доставката. При международните куриерски услуги доставката винаги се извършва до врата и трябва да бъде приета от съответния получател. По този начин си гарантирате, че тя няма да се изгуби, повреди, изчезне или да бъде открадната от крайната дестинация.

Глобално присъствие на международните куриерски услуги

Международните куриерски услуги са толкова успешни, търсени и наложени като метод за транспорт на важни документи и пратки заради техните глобално разпространени мрежи от офиси и депа, осигуряващи безпроблемните доставки до всяко кътче на света в най-кратък времеви интервал. Независимо дали става въпрос за голяма интегрирана, логистична система с много възможности и клонове или за по-малки структури, формирани от независими спедитори, които работят в международна партньорска мрежа – международните куриерски услуги са достъпни от всяка точка на света.

Традиционните методи за транспортиране на пратки и международни куриерски услуги потъват бавно, за да отстъпят мястото си на глобалните мрежи от спедитори.

Международни куриерски услуги

Международни куриерски услуги от АДЕЕЛ

Всичко това е в резултат от повишаващото се търсене на международните куриерски услуги и все по-стриктните изисквания и желания на нашите клиенти. Ако разполагаме само с наши транспортни средства, извършването на гъвкави и експресни международни куриерски услуги би било невъзможно. Именно за да можем да отговорим на всички ваши изисквания, да спазим сроковете ви и да ви предоставим едни наистина висококачествени международни куриерски услуги, АДЕЕЛ си партнира със стотици независими фирми в държави, пръснати по целия свят.Качеството на международните куриерски услуги, което се предлага от подобни глобални мрежи от спедитори е стандартизирано и еднакво, независими от държавата. По този начин вие си осигурявате надеждност и сигурност за вашите пратки и документи по време на целия процес. С помощта на нашите партньори, ние ви гарантираме, че качеството на международните куриерски услуги, което ние ви предоставяме, ще бъде същото и в дестинацията, към която искате да изпратите вашата пратка.Международни куриерски услуги от АДЕЕЛ – 14 години в сферата на международните куриерски услугиЧленството на АДЕЕЛ в глобалните мрежи ни позволява да ви предложим не само нашите знания, които сме натрупали за 14 години работа в сферата на международните куриерски услуги и логистиката, но и огромния опит на всички наши партньори. С нас можете да сте сигурни, че ще получите качествени и експресни международни куриерски услуги, които да отговорят на всички ваши изисквания!Като заключение, международните куриерски услуги са от голямо значение, независимо дали става въпрос за нашия личен или професионален живот. Те са най-доброто решение за всеки човек, който търси ефективен и безопасен начин за транспорт на важни документи или пратки. С помощта на международните куриерски услуги, вашите лични или служебни пратки ще пристигнат навреме, а в процеса стресът ще бъде елиминиран напълно. Ние вярваме, че в много случаи „времето е пари“ и нещата трябва да се направят по най-ефективния и качествен начин. Именно затова се доверете и изберете сервиза за международните куриерски услуги на АДЕЕЛ и инвестирайте цялото си освободено времето  в занимания и подготовка за  вашия професионален и личен живот.Международни куриерски услуги - 13 години в сферата на международните куриерски услуги

Международни куриерски услуги от АДЕЕЛ – 13 години в сферата на международните куриерски услуги