Въздушен транспорт

Ние от АДЕЕЛ разполагаме с познанията и похватите за да се погрижим за вашето международно карго и въздушен транспорт от началото до края. АДЕЕЛ може да ви предложи решение, което да отговаря на вашите изисквания за бюджет и време за изпълнение.

Ние предлагаме обработка на всички видове въздушно карго: летище/летище; врата/врата и летище/врата.

Интегрирани транспортни решения, седмични консолидации от /до основни летища, проследяване и грижа за обратната информация относно статуса на всяко карго по износ и внос до и от всяка точка по света.

Ако все още имате въпроси, на които не сме отговорили, свържете се с нас на 02/9789873, 0885140869, както и на sales@adlbg.com.

Както в живота, така и в бизнеса винаги трябва да взимаме решения. Когато става въпрос за международнa спедиция на стоки, АДЕЕЛ може да ви предложи различни варианти, сред които всеки може да избере най-подходящото за него, според спецификата на товара и условията на сделката. 

Въздушен транспорт 1

Въздушен транспорт – коректност при транспорта

За целта трябва да се вземе под внимание фактори като: вид и обем на каргото, време за изпълнение на поръчката и организация на транспортния модел, бюджет и т.н..Възможен е избор  между въздушен транспорт, сухопътен транспорт, както и морски транспорт или комбинация от тях. Когато вие управлявате бизнес, който непрестанно търгува през океана често сте изправени пред избора морски или въздушен транспорт. За да направите най-добрият избор за вас, ние от АДЕЕЛ сме събрали няколко ключови преимущества на въздушния транспорт, които могат да ви улеснят във

  Отдалечеността на крайната дестинация от България не влияе върху формирането на цената, нито пък трансферните летища. Цената на килограм намалява с увеличаване на теглото на товара.

  Обработка на всички видове въздушно карго: летище/летище; врата/врата и летище/врата.

  Нареждане, проследяване и грижа за обратната информация относно статуса на вашето карго по износ и внос до и от всяка точка по света.

  Работа в мрежа от професионално подготвени и сертифицирани партнори по света, които се грижат отговорно за всяка наша заявка.

  Спот цени за вашите извънгабаритни и нестандартни товари.

  Договорни цени за вашите редовни товари.

Какво е добре да знаете?

  При въздушния транспорт се формират две понятия за тегло:

1. Реално тегло (Gross weight) – физическото тегло на пакетираната стока.

2. Обемно тегло (volumetric weight) – тегло, което се формира от размерите на пратката, а именно по формулата: Дължина ((в см) х Широчина (в см) х Височина (в см)) / 6000. По тази формула един куб. м. отговаря на 166.7 обемни килограма.

При таксуването на пратката се взима под внимание по-високото от двете!

 

  За повече информация за обемните пратки, натиснете тук!

  Калкулатор за обемно тегло можете да намерите тук!

 

Въздушният транспорт предлага доставка по график

Макар и понякога да има  закъснения, въздушния транспорт е един от най-сигурните и надеждни сред всички останали методи за пренос на карго.

Авиолиниите зависят от разписанията и именно затова стриктно се придържат към тях. По този начин с въздушния транспорт можете да си гарантирате, че пратката ще излети, когато трябва и ще пристигне в съответния час.

С въздушния транспорт можете да изпратите товара си до почти всяка точка на света

Въздушен транспорт 2

Въздушен транспорт – до всяка точка на света

Голяма част от авиолиниите предлагат широка мрежа от дестинации, разпръснати по целия свят. Свободата и възможността да използваме различни компании ни позволява да достигнем до всяка точка на света, която разполага с летище. Това е преимущество, което ви предлага само въздушният транспорт.

Въздушният транспорт осигурява високо ниво на сигурност и намаляване на риска от повреда на каргото

Когато изберете въздушния транспорт, той ви предлага значително по-високо ниво на сигурност. Това е така, защото след контролът на митниците следва и граничен контрол на самото летище. Товарната зона е под непрекъснато наблюдение, което касае и товарния отсек на самолетите.

Въздушният транспорт намалява нуждата от складови пространства и наличности

Често, когато поддържате асортимент или поточна линия, имате нужда от големи складови пространства, в които да съхранявате стоката си. С бързината на въздушния транспорт, обаче, това вече не нужно. По-бързото пренасяне на стоки и товари с помощта на въздушния транспорт намалява нуждата от големи количества в наличност. А оттам произтича и намаляването на складовите пространства и разходите по тяхната поддръжка.

Въздушният транспорт ви дава възможността да следите статуса на вашето карго

Все повече компании, които предлагат въздушен транспорт, ви дават възможността да проследявате статуса и състоянието на вашето карго чрез мобилно или уеб приложение. По този начин от излитане до кацане, вие ще имате детайлна информация къде се намира вашия товар и да следите дали се движи по график.

Обемни и тежки пратки

Обемни пратки

Таксуваното тегло е база за изчисление на въздушното навло и такси при някои от превозвачите. Таксуваното тегло е брутното или обемното тегло на товара, в зависимост от това кое е по-голямо.

Обемните килограми се изчисляват по формулата: Дължина ((в см) х Широчина (в см) х Височина (в см)) / 6000. По тази формула един куб. м. отговаря на 166.7 обемни килограма.

В случай, че кашоните са с еднакви размери, получената стойност се умножава по броя на кашоните. Ако кашоните са с различни размери, обемните килограми се изчисляват за всеки кашон. Изчисленото обемно тегло служи за сравнение с брутното тегло на товара и за таксуемо се взима по-голямото от двете.

Закръгления – пример:
1ви кашон – размери 70 х 100 х 50 см с реално тегло 35 кг.
2ри кашон – размери 65 х 85 х 45 см. с реално тегло 60 кг.
70х100х50 / 6000 = 58,33 обемни килограма.
65х85х45 / 6000 = 41,43 обемни килограма
В този пример, първият кашон е с по-високо обемно тегло, докато вторият кашон с по-високо
реално тегло.
Въпреки, че пратката реално тежи 85 килограма, ще се таксува от авиолинните, 1 кашон – 58.33 кг, 2 кашон 60 кг или общо 118,5 кг. 

Калкулатор за обемно тегло можете да намерите тук!

Тежки и извънгабаритни товари

Въздушен транспорт 3

Въздушен транспорт – обемни и тежки товари

Поради технически особености, не всички товари могат да бъдат обработени и натоварени на самолетите, кацащи на летище София.

Това налага използването на допълнителен сервиз RFS (Road Feeder Service) или т.н. „авиокамион“ за вашите по-тежки и обемни пратки.

Този сервиз прави връзката между големите европейски летища и летище София.

По правило за такива товари се взимат:

  1. Товари, при които някой от размерите превишава 240см х 150см х 114 см.
  2. Товари с тегло равно или повече от 500 кгна товарна единица.

Консултирайте се с нашите специалисти. Те ще ви помогнат да добиете реална представа за възможностите за транспорт на вашето възудшно карго.

Изберете АДЕЕЛ за вашия въздушен транспорт и си гарантирайте спокойствие, сигурност и професионализъм!

Въздушен транспорт

въздушно карго  Отдалечеността на крайната дестинация от България не влияе върху формирането на цената, нито пък трансферните летища. Цената на килограм намалява с увеличаване на теглото на товара.въздушно карго  Обработка на всички видове въздушно карго: летище/летище; врата/врата и летище/врата.въздушно карго  Нареждане, проследяване и грижа за обратната информация относно статуса на вашето карго по износ и внос до и от всяка точка по света.въздушно карго  Работа в мрежа от професионално подготвени и сертифицирани партнори по света, които се грижат отговорно за всяка наша заявка.въздушно карго  Спот цени за вашите извънгабаритни и нестандартни товари.въздушно карго  Договорни цени за вашите редовни товари.Какво е добре да знаете?въздушно карго  При въздушния транспорт се формират две понятия за тегло:1. Реално тегло (Gross weight) – физическото тегло на пакетираната стока.2. Обемно тегло (volumetric weight) – тегло, което се формира от размерите на пратката, а именно по формулата: Дължина ((в см) х Широчина (в см) х Височина (в см)) / 6000. По тази формула един куб. м. отговаря на 166.7 обемни килограма.При таксуването на пратката се взима под внимание по-високото от двете!въздушно карго  За повече информация за обемните пратки, натиснете тук!въздушно карго  Калкулатор за обемно тегло можете да намерите тук!въздушно каргоКакто в живота, така и в бизнеса винаги трябва да взимаме решения. Когато става въпрос за международнa спедиция на стоки, АДЕЕЛ може да ви предложи различни варианти, сред които всеки може да избере най-подходящото за него, според спецификата на товара и условията на сделката. За целта трябва да се вземе под внимание фактори като: вид и обем на каргото, време за изпълнение на поръчката и организация на транспортния модел, бюджет и т.н..Възможен е избор  между въздушен транспорт, сухопътен транспорт, както и морски транспорт или комбинация от тях. Когато вие управлявате бизнес, който непрестанно търгува през океана често сте изправени пред избора морски или въздушен транспорт. За да направите най-добрият избор за вас, ние от АДЕЕЛ сме събрали няколко ключови преимущества на въздушния транспорт, които могат да ви улеснят във вашия избор.

Предимства на въздушния транспорт

Въздушният транспорт възниква още в началото на 20 век и през последните над 100 години продължава да се налага на пазара като сигурен, надежден и бърз начин да транспортирате стоки от една точка на света до друга.

Въздушният транспорт е най-бързият метод за доставка

Въздушен транспорт 1
Въздушен транспорт – Пренасяме бързо и чисто

Когато времето ви притиска и имате нужда от експресна доставка, то въздушният транспорт е най-доброто решение за вас. Често, пристигането навреме, свързано със спазване на срокове по договор, е много по-важно от стойността на транспорта. Въздушният транспорт е най-подходящият избор за товари, които са чувствителни откъм време на изпълнение, като изрично споразумение за срочност, жизненоважни органи, проби за медицински изследвания, бързоразвалящи се стоки и храни, както и стратегически важни компоненти от производствена линия и самолетни части. Макар и цената на въздушния транспорт да е по-висока от тази на морския и сухопътния, разликата в скоростта на доставка е значителна. Докато карго, изпратено по море може да пътува около месец, то пратки с въздушен транспорт пристигат до ден, два или пет, в зависимост от направлението, като в различни ситуации може да бъде и в рамките на няколко часа. Ние от АДЕЕЛ, в ролята си на единствен номиниран партньор за България на международната компания DHL SD (same day), предлагаме към въздушния транспорт и услугата On-board courier. С нея, ние даваме възможността за незабавна обработка и доставка на критични във времето позиции, изискващи незабавна реакция по всяко време на денонощието, всеки ден през цялата година или пратки на първия възможен полет. Освен DHL SD, чийто логичен партньор би трябвало да бъде компания от ранга на DHL България, услугите на АДЕЕЛ са предпочитани и от MNX Global Logistic I Royal International, и двете действащи в сферата на супер спешните въздушни доставки, възлагани от международни проекти със специално значение. През последните години на развитие на нашия пазар и инвестициите, направени в областта на автомобилната индустрия, въздушният транспорт е предпочитан модел.

Доверете се на АДЕЕЛ – надежден партньор за вашия въздушен транспорт

Bъздушен транспорт
Въздушен транспорт – Пренасяме на големи разстояние

Използването на въздушен транспорт за пренасяне на товари е все по-честа практика, но често логистиката на процеса може да бъде объркваща и трудна. От приготвянето на вашата пратка за изпращане до подготвянето на всички документи и разрешителни, международният въздушен транспорт може да изглежда невъзможен, ако опитате сами. Вместо да се измъчвате, доверете се на спедиторска компания с опит в областта на въздушния транспорт, като АДЕЕЛ! Ние разполагаме със познанията и похватите за да се погрижим за вашето международно карго и въздушен транспорт от началото до края. АДЕЕЛ може да ви предложи решение, което да отговаря на вашите изисквания за бюджет и време за изпълнение. Нашата обширна мрежа от партньори ни дава свободата да доставим вашето карго с морски, сухопътен или въздушен транспорт до всяка точка на света.

Специални предложения за въздушен транспорт от САЩ до края на месец март 2018!

Ние от АДЕЕЛ сме готови да ви предоставим нашият 13 годишен опит в сферата и да ви гарантираме изгодни условия за въздушен транспорт. Акцентираме върху факта, че имаме възможността да ви предложим изключително добри параметри и цени за пратки по внос и износ с въздушен транспорт от и до Съединените Американски Щати. Всички клиенти на АДЕЕЛ могат да се възползват от ексклузивните условия за въздушен транспорт от САЩ до края на месец март 2018 година. Доверете вашето карго на въздушния транспорт на АДЕЕЛ! Свържете се с нас още днес за повече информация. Ние можем да ви гарантирам, че ще получите детайлен и релевантен отговор на всеки ваш въпрос за сухопътен, морски или въздушен транспорт. Пишете ни в нашата контактна форма, на имейл адрес, обадете ни се по телефона или елате в нашия офис! Изберете АДЕЕЛ за вашия въздушен транспорт и си гарантирайте спокойствие, сигурност и професионализъм!


Въздушният транспорт предлага доставка по график
С въздушния транспорт можете да изпратите товара си до почти всяка точка на света
Въздушният транспорт осигурява високо ниво на сигурност и намаляване на риска от повреда на каргото
Въздушният транспорт намалява нуждата от складови пространства и наличности
Въздушният транспорт ви дава възможността да следите статуса на вашето карго
Обемни и тежки пратки
Тежки и извънгабаритни товари
Въздушен транспорт
Предимства на въздушния транспорт
Въздушният транспорт е най-бързият метод за доставка
Доверете се на АДЕЕЛ – надежден партньор за вашия въздушен транспорт
Специални предложения за въздушен транспорт от САЩ до края на месец март 2018!