Без категориямеждународни пратки

АДЕЕЛ – партньор на организаторите на WEBIT при доставката на международни пратки“

Само преди няколко дни, в периода 13-15-ти май, в София се състоя най-големият Форум за иновации и предприемачество – WebIt. В него се включиха дигитални специалисти от много и разнообразни сфери. Освен лектори и експерти, на събитието присъстваха още представители на иновативни стартъпи и създателите на новоразработени високотехнологични изобретения.

Организация на WebIt – Транспорт на международни пратки

Организацията на събитие от мащаба на WebIt включва изключително много детайли, които не бива да бъдат пренебрегвани. Допълнителна особеност, с която организаторите и присъстващите гости трябваше да се съобразят, бе международният характер на Форума. Изобрателите, идващи от други страни, трябваше да осигурят бърз и сигурен превоз на своите творения. Или, с други думи, да се погрижат за тях, подготвяйки ги като международни пратки.

Участие на Адеел в WebIt

Ние, от Адеел ООД, също се включихме в тазгодишното издание на WebIt. Всъщност, присъствието ни като спедитор на международни пратки беше напълно логично, имайки предвид трансграничния характер на събитието. Докато други бяха онези, които се изправиха на сцената и зад щандовете пред хиляди хора по време на самия WebIt, ние се погрижихме за транспорта на няколко международни пратки непосредствено преди събитието.

Изобретенията, които имахме радостта да транспортираме под формата на международни пратки, вероятно са ви познати, ако сте били сред посетителите на Форума. Това бяха някои от най-интересните иновации, представени по време на събитието – летящо такси, робот-компаньон, който притежава изкуствен интелект, и една нетипична вариация на ховърборд – Hoverbike. Първите две изобретения пътуваха от САЩ, а последното – от Великобритания.

Внос и износ на международни пратки за WebIt

За всички тези чуждестранни прототипи, членове от екипа на Адеел организираха както внос от страната на произход до България, така и износ от България обратно към страната на произход.

Процедурата по внос на международни пратки включва вземане от врата в страната на произход, осигуряване на сигурен и надежден превоз, митническо представителство при пристигане в България, когато това се налага, и доставка до врата на уговорената с организаторите на WebIt локация. Процедурата по износ на международни пратки включва същите стъпки, но в обратния ред – за надеждно транспортиране обратно до страната на произход.

Благодарим!

Щастливи сме, че имахме възможност да поемем отговорността за транспортиране на някои от най-ключовите изобретения, които бяха представени на WebIt!

За пореден път, Спедиторска и куриерска фирма Адеел доказа, че се развива успешно, разбообразява своята клиентска база и заслужава доверие, предоставяйки качество и сигурност при доставката на международни пратки.

АДЕЕЛ – партньор на организаторите на WEBIT при доставката на международни пратки
Организация на WebIt – Транспорт на международни пратки
Участие на Адеел в WebIt
Внос и износ на международни пратки за WebIt
Благодарим!

Вашият коментар