bulgaria version english version
  • Телефони: 02/9789873; 02/4414589
  • Мобилен телефон: 0885140869
  • E-mail: sales@adlbg.com

Пратки извън Европа / Международни пратки

Ние ще Ви съдействаме за издаване на всички необходими документи, които трябва да придружават пратката:

  • проформа фактура
  • търговска фактура
  • опаковъчен лист
  • разрешителни за износ
  • сертификати и др.

Също така можем да Ви предоставим информация за документалните изисквания на държавата получател.

Mеждународни пратки 5

Може би всеки човек има любими хора, които живеят, работят или учат в друга държава. Макар и дeстанцията често да прави комуникацията по-трудна, то вие можете винаги да изненадате семейството или приятелите си с подарък. Международните пратки са нещо повече от колети и куфари. Те са начин да бъдете близо до вашите любими хора и да донесете усмивка в техния ден. Ние от АДЕЕЛ искаме да ви помогнем да изненадате вашето семейството и приятелите ви и именно затова ви предлагаме нашите куриерски услуги за международни пратки.

Услуги за международни пратки на АДЕЕЛ

Mеждународни пратки

Ние можем да ви помогнем в изпращането на международни пратки, както в Европа, така и до много други места по света. Когато става въпрос за международни пратки, които са предназначени за държави, извън Европа, то ние от АДЕЕЛ можем да ви помогнем и в подготвянето на всички нужни документи. При нас можете да изберете най-подходящия начин за транспортиране и доставяне на вашите международни пратки. Благодарение на нашата партньорска мрежа, ние ви даваме възможността да изпратите вашите международни пратки до всяка точка на света.  Ако сте в друга държава и искате да изпратите на близките си международни пратки, то ние сме готови да ви помогнем. Всички международни пратки, които искате да изпратите до България ще бъдат взети от адрес, посочен от вас, и ще бъдат транспортирани до офиса на АДЕЕЛ в София. При желание от ваша страна, ние можем да ви предложим и последващата доставка на международните пратки до желан от вас адрес в страната.

Международни пратки с температурен режим

Често изпращането на международни пратки, които изискват специални условия за съхранение и транспортиране, може да бъде трудно и много скъпо начинание. Но ние от АДЕЕЛ сме тук, за да ви помогнем. При нас можете да изпратите международни пратки, кръвни проби за изследвания и лекарства и да си гарантирате, че ще бъдат транспортирани при правилните условия и ще пристигнат невредими. Много от фирмите за куриерски услуги ще ви откажат изпращането на подобен тип колети. Ние от АДЕЕЛ, обаче, можем да Ви осигурим подходящи опаковки и необходимото количество сух лед, за да пристигнат вашите международни пратки до крайния получател в необходимия вид.

Спешни международни пратки? Доверете се на АДЕЕЛ!

Международни пратки - Доверете се на АДЕЕЛ

Наближава празник и искате да изненадате някого? Или се налага спешното изпращане на секретно важни документи или изделие, чието одобрение и внедряване в поточна линия не търпи и минута отлагане и нямате времето и възможността да извършите доставката по съществуващите стандартни методи. Не се тревожете! Възползвайте се от нашата специфична услуга On-board courier или куриер на борда. Нашият екип от професионалисти ще организира транспортирането на вашите международни пратки с първия възможен  полет до посочената от вас дестинация. Заедно с вашите международни пратки ще пътува и куриер, който ще ви гарантира сигурност, качество и точност в изпълнението. А за да бъдете максимално доволни, ние ще ви предоставим и документ с оригиналния подпис, дата и час на доставка.

Ние ви даваме възможността да изпратите вашите международни пратки и в извън работно време, както и в събота и неделя. Нашата партньорска мрежа ни прави гъвкави и ни дава свободата да доставим вашата пратка, в отговор на всички ваши изисквания.

Ако искате да имате гаранция, че вашите международни пратки ще пристигнат навреме и няма да имат повреди, то доверете се на АДЕЕЛ. За повече информация разгледайте нашия сайт, пишете ни на нашата контактна форма или се свържете с експерт, който може да ви помогне с вашата международна пратка. Изберете АДЕЕЛ за да зарадвате вашето семейство и приятели, независимо от дестинацията.

Услуги за международни пратки на АДЕЕЛ
Международни пратки с температурен режим
Спешни международни пратки? Доверете се на АДЕЕЛ!

Навигация bottom-a

Последвайте ни:

ВЪЗДУШЕН И МОРСКИ ТРАНСПОРТ

КУРИЕРСКИ УСЛУГИ

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

2018 © Всички права запазени. ADL Ltd - Anywhere Delivery and Logistics.
Created by рекламна агенция M&M Vision