bulgaria version english version
  • Телефони: 02/9789873; 02/4414589
  • Мобилен телефон: 0885140869
  • E-mail: sales@adlbg.com

Сухопътен транспорт

Когато вашите пратки не са спешни и неотложни, ние предлагаме икономични услуги за международен сухопътен транспорт на изгодни цени.

Обърнете се към нашите специалисти и те ще ви посочат правилното решение на всяка ваша транспортна задача чрез групажните варианти на редовните превозвачи за Европа и извън границите й.

Тези гъвкави възможности се фокусират върху надеждност, безопасност и спазване на срокове.

Предлагаме:

  • Комплектни товари
  • Групажни пратки
  • Стоки под определен температурен режим
  • Превоз на опасни стоки

Вносът и износът са особено важни компоненти на много бизнеси, компании и дори на физически лица. Международният транспорт и спедиция ви дават възможността да достигнете до всяка точка на света, но често процесът може да бъде труден и объркващ. Цялата бъркотия, документи, закони и регулации, свързани с вноса и износа. Сега имате възможността да се справяте бързо и лесно с помощта на професионалисти в спедицията.

Какво представлява спедицията?

Спедиция - Какво представлява спедицията?

Спедицията е процесът и услугата по организиране на превоз на товари. Тази услуга може да се използва, както от фирми, така и от физически лица, като тя включва, както износа, така и вноса на стоки.. Фирмите, които се занимават със спедиция, наричани още спедитори, се свързват с подизпълнители, които физически да извършат транспортирането на стоките. Важно е да се знае, че спедиторите не извършват преноса на стоки, а предлагат логистиката – уреждането на всички документи и нужни детайли за успешното и бързо транспортиране.

Фирмите, които се занимават със спедиция предлагат разнообразие от методи за транспорт на карго, като въздушен, морски и сухопътен транспорт, както и мултимодален транспорт – комбинация от няколко вида. Мултимодалният транспорт позволява на спедицията да организира доставки от врата до врата. Така фирмата, която се занимава със спедиция, може да организира камион или автомобил, който да вземе пратката, да я закара съответно до пристанище или летище, от където да отпътува към желаната дестинация. През това време се организира друга фирма, която да поеме пратката от точката, в която ще пристигне каргото и да го достави до крайния получател.

Спедицията може да се използва, както локално, така и международно. Международните компании, които се занимават със спедиция, разполагат с допълнителни знания и умения за нужни документи, както и подготовка на каргото за изпращане и могат да оперират и като митническа агенция. Най-често документите, с които се занимава фирмата за спедиция, са стокови документи, разрешителни, декларации, фактури, удостоверения и много други свързани с внос, износ или транзит на карго.

Навигация bottom-a

Последвайте ни:

ВЪЗДУШЕН И МОРСКИ ТРАНСПОРТ

КУРИЕРСКИ УСЛУГИ

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

2018 © Всички права запазени. ADL Ltd - Anywhere Delivery and Logistics.
Created by рекламна агенция M&M Vision